Sportbikes.net - Reply to Topic
Thread: TPS Code but it's not the TPS... Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Sportbikes.net forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-21-2015 04:32 PM
GixxersRule
TPS Code but it's not the TPS...

OK, I'm at a loss here. I've been struggling with this issue for over a year now. Last year I kept getting the C14 error code on my 07 1000. I kept adjusting it and adjusting it then eventually replaced it with a used, good one. Still no luck. I took it to a dealer and all they did is adjust it and it ran great all season (last season.) Well this year after about a week of riding the issue came back. It'd start stuttering around 5K in the first few gears and then eventually did that in every gear in multiple spots then kick off the C14 code once I came to a stop. So this year I said no more fucking around, I'm buying a new, OEM TPS. I got that put on and adjusted yesterday. I get the bike running and warmed up, get all my gear on, ready to go beat on it see what's up...didn't even get out of the damn driveway and it popped on! Well it's obviously NOT the TPS. So what else would cause this error?? I did try a used, good ECU last year as well when I was fighting with it. I might try switching that out again. I also bought a whole throttle body off of Ebay that I might try as well. I just figure I'll throw this out there to see if anybody has any ideas. This thing has 80,000 on it now so...bout time for some stupid, suck ass problem like this I spose.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome